Σελίδες

blacklemon web radio

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

"Ένας ασήμαντος φόνος"

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΕΡΓΟ:

«ΕΝΑΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ ΦΟΝΟΣ» της Ευαγγελίας Στρατή

Ο ντετέκτιβ Γκολντ, Βάιο Γκολντ, έρχεται αντιμέτωπος με μία ακόμη πρόκληση. Η κλάρα Πάρκερ μπαίνει στο γραφείο του για να ζητήσει την βοήθεια του για την επίλυση ενός φόνου. Για την δολοφονία του αγαπημένου της Τζον. Το θύμα ένας ζητιάνος. Η σχέση του με την υπηρέτρια πολύ στενή, οδηγούνταν σε γάμο.
Ένας υπουργός, ο Άρνολντ Τόμας εμφανίζεται από το πουθενά. Το παρελθόν του σκοτεινό. Η σχέση του με το ζητιάνο φαινομενικά ανύπαρκτη, η σχέση του με το φόνο αναπόδεικτη.
Ο υπουργός χαρακτηρίζει το νεκρό «ασήμαντο άνθρωπο» και κατά συνέπεια και το φόνο «ασήμαντο φόνο»!!!!!! Το γεγονός θα εξάψει την περιέργεια του ντετέκτιβ και θα τον οδηγήσει στην αναζήτηση της αλήθειας.
Ποιο ένοχο παρελθόν οδήγησε το ζητιάνο στο θάνατο; Ποια μοίρα ένωσε την ζωή του με την ζωή του δολοφόνου του;

Η παράσταση ένας ασήμαντος φόνος με στοιχεία αφενός νουάρ αφετέρου της σχολής Αγκάθα Κρίστι θα ιχνηλατήσει τα ψυχολογικά όρια των ηρώων της και θα ταξιδέψει τον θεατή σε μια ιστορία βουτηγμένη στην πλεκτάνη! Μέσα από ένα ψυχολογικό παιχνίδι ρόλων και κρυφών μυστικών ο θεατής θα σκιαγραφήσει τον ψυχισμό των ηρώων και η ένταση θα κορυφωθεί με ανεξέλεγκτες και ακραίες καταστάσεις! Στο τέλος αποκαλύψεις και μυστικά θα αναδυθούν οδηγώντας τους ήρωες στη λύτρωση! Ένα αυθεντικό φρέσκο έργο που για πρώτη φορά θα ανέβει στο θεατρικό σανίδι, υποσχόμενο να σαγηνεύσει και να καθηλώσει τους θεατές μέχρι το τέλος. Στην ουσία ένα έργο Παγκόσμια Πρώτη!


Θεατρικός Συγγραφέας : Eυαγγελία Στρατή
Σκηνοθεσία: Μηνάς Μπανούμπ

Βάιο Γκόλντ: Βασίλης Κουσούνέλος
Άρνολντ Τόμας: Στάθης Γεωργόπουλος
Κλάρα Πάρκερ: Μαυρίδου Ζωή
Μουσική επιμέλεια : Μηνάς Μπανούμπ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 9.30 Μ.Μ.
ART BAR NOUVELLE DECADENCE
ΕΜΑΜΟΥΗΛ ΜΠΕΝΑΚΗ 87 ΕΞΑΡΧΕΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 2106412216 - 6940543218 - 2106470686 - 6986584731 - 6980789874

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου