Σελίδες

blacklemon web radio

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Vasilikos - Egg Hell στο Bios

O Βασιλικός, συνθέτης, στιχουργός, και τραγουδιστής του συγκροτήματος Raining Pleasure παρουσιάζει την πρώτη του προσωπική δουλειά με τίτλο Vintage.
Ο καλλιτέχνης προσεγγίζει με νέες εμπνευσμένες αναγνώσεις τραγούδια με ένδοξο παρελθόν όπως τα «Famous Blue Raincoat», «Across the Universe», «Dream a Little dream», «If you go away», «The man I love», «You are my destiny», κομμάτια σταθμούς που έχουν υπογράψει σημαντικοί δημιουργοί όπως Paul Anka, John Lennon, Leonard Cohen, George Gershwin, Lou Reed και υπόσχεται ρυθμικούς στροβιλισμούς με τις μελωδίες του χτες να ακούγονται πιο επίκαιρες από ποτέ.


Μαζί του εμφανίζονται και οι Egg Hell , ένα μικρό μουσικό πρότζεκτ που ξεκίνησε το 2008 από τον Jef Maarawi, ένα νεαρό τραγουδιστή και τραγουδοποιό από το Sao Paolo της Βραζιλίας. Στη live μορφή τους οι Egg Hell ερμηνεύουν με έντονη θεατρικότητα δραματικά και ακουστικά alt folk κομμάτια, έχοντας ως κύριο σκοπό την αφήγηση μικρών ιστοριών με σαρκαστικές διαθέσεις στο ύφος των Radiohead και του Elliott Smith

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου