Σελίδες

blacklemon web radio

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Παράσταση ΚΕΝΟ. ΚΟΙΝΟ. ΚΑΙΝΟ

Για δεύτερη φορά μαζί με τα εγκαίνια της έκθεσης της Σοφίας Περδίκη.


Την Παρασκευή 8 Οκτώβρη, στο Στούντιο Κοιτώνες του Στρατόπεδου Κόδρα, στην Καλαμαριά (Λεοφ.Νο 5), θα δοθεί η πρεμιέρα του έργου μικτών μέσων "Κενό, Κοινό, Καινό" σε Σύνθεση-Σκηνοθεσία Αχιλλέα Ψαλτόπουλου. Μια Παραγωγή της Θεατρικής Έρευνας και του Πολυχώρου "Πείραμα". Υπενθυμίζουμε πως η παράσταση πρωτοπαρουσιάστηκε τον προηγούμενο Απρίλιο στον Πολυχώρο "Πείραμα..."(Βαλαωρίτου 18), και στην συνέχεια, τον Μάιο, στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές τόσο για την θεματολογία όσο και για το πρωτότυπο της παρουσίασής της.

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

"...το μικτό θέαμα " Κενό, Κοινό, Καινό " είναι εξαιρετικό."

Εφημερίδα Μακεδονία-Αλέξης Ν. Δερμετζόγλου

"...το θέατρο, το βίντεο και η μουσική, τα κείμενα ,οι εικόνες και οι ήχοι αρμονικά συνυπάρχουν και συνδυάζονται, δημιουργώντας μια ποιητική παράσταση."

Περιοδικό Εξώστης- Δελίνα Βασιλειάδη

"ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ

"Που είδα την παράσταση " Κενό ,Κοινό, Καινό " του Αχιλλέα Ψαλτόπουλου, γκονταρικής έμπνευσης, για πρώτη φορά σε θεατρική παράσταση."

Περιοδικό CITY-Σωτήρης Ζήκος

" Μια παράσταση στημένη στη ρωγμή, στο ανάμεσα της ποίησης κι του στέρεου αφηγηματικού λόγου και με τον ίδιο τον Ψαλτόπουλο σε μια σημαντική στιγμή της ερμηνευτικής του δεινότητας."

Εφημερίδα Αγγελιοφόρος- Τάσος Ρέτζιος

Στην Παράσταση παίζουν οι ηθοποιοί: Στεργιάνα Τζέγκα,Σταματίνα Πέτση,Νάνσυ Σακελλαρίδου,Μπάμπης Τίγκας και Αχιλλέας Ψαλτόπουλος ενώ ακούγοναι οι Δημήτρης Ναζίρης,Φίλιππος Παπαλεξάνδρου,Ορέστης Παλιαδέλης και Κατερίνα Ψαρρά. Τα βίντεο είναι του Δημήτρη Σαββαίδη και η επεξεργασία της Ηχητικής Μπάντας του Δημήτρη Καραβασίλη και Γιάννη Μεβουλιώτη.



Κάθε Παρασκευή, Σαββατο  ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ, στις 9.15 ΜΜ στο Στρατόπεδο Κόδρα.
Και κυριακη στις 8.00ΜΜ
Δείτε περισσότερα

1 σχόλιο:

  1. Να διορθώσουμε πως τις Κυριακές η ώρα έναρξης της παράστασης είναι 8.00 μμ!

    ΠΕΙΡΑΜΑ peirama.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή