Σελίδες

blacklemon web radio

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

4o Φεστιβάλ Δρόμου




Έρχεται το 4ο Φεστιβάλ Δρόμου του Κέντρου Νέων Καλαμάτας, την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010 στην Πλατεία Φραγκόλιμνας (αρχή της Φαρών)!




Μουσική

Γκράφιτι

Ριψοκίνδυνα άλματα με ποδήλατα και πατίνια

...Ζογκλερικά

Εργαστήρια επαναχρησιμοποίησης υλικών

Προβολές βίντεο

Έκθεση φωτογραφίας

...και πολλά πολλά άλλα...



Από τις 12:00 έως τις 22:00 το βράδυ.



----

Τι είναι το Φεστιβάλ Δρόμου?



Μια εθελοντική πρωτοβουλία για την ανάδειξη και δημιουργική χρήση των δημοσίων χώρων μιας όμορφης πόλης. Σκοπός του είναι να προσφέρει ένα ανοικτό πεδίο για την ελεύθερη και δημιουργική έκφραση των νέων της πόλης αλλά και μια εναλλακτική πρόταση διασκέδασης.



Ποιοί το οργανώνουν?



Ο οργανισμός Κοινωνική Ανάπτυξη Νέων και το Κέντρο Νέων Καλαμάτας.



Σε ποιούς αναφέρεται?



Σε όλους τους κατοίκους της πόλης και κυρίως σε αυτούς που θέλουν να εκφραστούν μέσα από τις "τέχνες του δρόμου" ή απλά θέλουν να περάσουν ένα όμορφο Κυριακάτικο απόγευμα.



Πως στηρίζεται.



Το φεστιβάλ Δρόμου είναι μια δράση που αποδεικνύει ότι δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να προσφέρεις κάτι όμορφο στον κόσμο. Συνήθων αναζητούνται οι απαραίτητες χορηγίες για να καλυφθούν τα βασικά έξοδα, αλλά το όλο εγχείρημα στηρίζεται στην προσωπική εργασία των εθελοντών του Κέντρου Νέων Καλαμάτας και των συνεργαζόμενων φορέων. Στους καιρούς που διανύουμε είναι και μια απόδειξη ότι οι άνθρωποι δημιουργούν πάντα το κάτι όμορφο και όχι τα χρήματα.



Γι’αυτό το λόγο χρειαζόμαστε και την δική σου βοήθεια στην οργάνωση και στο στήσιμο του Φεστιβάλ Δρόμου. Το Φεστιβάλ Δρόμου ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ... ΕΣΕΙΣ!

----



4o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΡΟΜOY – 1ας ΧΡΟΝΟΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΡΟΜΟΥ!!!!!!!Δείτε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου