Σελίδες

blacklemon web radio

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

24οι ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΘΕΑΤΡΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Για 24η χρονιά το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών Θιάσων που διοργανώνει το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζωγράφου ανοίγει τις πύλες του από τις 6 έως 19 Σεπτεμβρίου 2010 Η Θεατρική ομάδα "ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ" θα διαγωνιστεί μαζί με άλλες 11 ομάδες απ' όλη την Ελλάδα, παρουσιάζοντας το έργο "Η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα" του Γιώργου Τζαβέλλα, σε σκηνοθεσία Χρήστου Ν Καρακάση.




Για 24η χρονιά το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών Θιάσω...ν που διοργανώνει το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζωγράφου ανοίγει τις πύλες του από τις 6 έως 19 Σεπτεμβρίου 2010 και υποδέχεται το αθηναϊκό κοινό στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο( Γ. Ζωγράφου 17,είσοδος από Αγ. Γεωργίου)



Νύχτες θεάτρου από 12 θεατρικές ομάδες, οι οποίες έρχονται απ΄ όλη την Ελλάδα δίνοντας και φέτος το παρόν, συνεπείς στο ραντεβού τους με την τέχνη. Τόσο ο υψηλός αριθμός των συμμετοχών, όσο και το υψηλό επίπεδο των θιάσων που υπέβαλαν υποψηφιότητα δυσκόλεψε το έργο της προκριματικής επιτροπής που αποτέλεσαν οι: Πρόεδρος: Δήμος Αβδελιώδης ( σκηνοθέτης )Μέλη: Σπύρος Ορνεράκης ( σκιτσογράφος, σκηνογράφος ) , Μιχάλης Ιερωνυμίδης (Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Μουσείου Ελληνικού Θεάτρου Σκιών – Μέλος του Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου).



Το κοινό θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει διακεκριμένα έργα του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου, που καλύπτουν τα περισσότερα ήδη θεάτρου. Από το αρχαίο δράμα, στο κλασσικό θέατρο, το μπουλβάρ, την κομεντί και την σύγχρονη δραματουργία.



Την κριτική επιτροπή που θα αξιολογήσει τα θεατρικά έργα και τις θεατρικές ομάδες θα απαρτίζουν οι:Πρόεδρος: Κώστας Παπαπέτρος (Θεατρικός συγγραφέας)Μέλη: Κατερίνα Καμπανέλλη (Σκηνογράφος – Ενδυματολόγος), Αντώνης Τέμπος (Σκηνοθέτης), Σάκης Τσιλίκης (μουσικοσυνθέτης), Μιχάλης Ιερωνυμίδης (Καλλιτεχνικός Διευθυντής).



Εκτός από τα βραβεία που θα δοθούν από την Κριτική Επιτροπή , το κοινό θα έχει τη δυνατότητα- για πρώτη φορά φέτος- να βραβεύσει την καλύτερη, κατά τη γνώμη του, παράσταση. Μια ειδική ‘‘Κάρτα μέλους επιτροπής κοινού’’ που θα δοθεί στους θεατές την πρώτη βραδιά των Θεατρικών Αγώνων, θα επιτρέψει στον κάτοχο της – εφ’ όσον θα έχει βεβαιωμένες παρουσίες σε όλες τις παραστάσεις – να ψηφίσει το τελευταίο βράδυ.



Συντελεστές και ηθοποιοί της παράστασης που ανεβαίνει από την θεατρική ομάδα του Μ.Ε.Ο «Επί Σκηνής»:



Ερμηνεύουν με σειρά εμφάνισης



Λένια Αμοιρίδου.......................Παγώνα

Ευτυχία Αργυροπούλου....Μπεμπέκα

Τζίνα Δημητροπούλου...Ελένη

Γιώργος Σπηλιωτόπουλος...........................Θεμιστοκλής



Μάρκος Μητσός...........Αστυνομικός Εργάτης

Μαρίνα Λύτη........κυρία Ξ. Παπαμήτρου

Κωνσταντίνος Νιάρχος....Αντωνάκης

Βασίλης Νικολάου.......Ιάσων

Χριστόφορος Μουδούρης....Χαράλαμπος

Λάμπρος Ντάλης......................Μικές

Λιζέτα Σπανού...........Κλάρα

Βιβή Νικολάου...........Κατίνα

Δέσποινα Καλαφάτη.........Μάρα



Σκηνοθεσία Χρήστος Ν. Καρακάσης



Βοηθός σκηνοθέτη Λαμπρινή Παπαδημητρίου



Β' Βοηθός Σκηνοθέτη Νίκος Ψαλτάκης



Μουσική Επιμέλεια Μιχάλης Γκλιάτης



Σκηνικά Μαριάννα Κυριακάκη



Οργάνωση- Συντονισμός Μαριάννα Κυριακάκη – Μιχάλης Γκλιάτης



Η Θεατρική Ομάδα "ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ" διαγωνίζεται στις 14 Σεπτεμβρίου 2010 έναρξη παράστασης: 21:00)

Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο( Γ. Ζωγράφου 17,είσοδος από Αγ. Γεωργίου)Δείτε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου