Σελίδες

blacklemon web radio

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Artworks volume one


ARTWORKSvolume one

ARTWORKS είναι η ιδέα μιας νεοσύστατης urban ομάδας που βαρέθηκε τα must/συνηθισμένα δεδομένα του αθηναίκου χειροποίητου και αποφάσισε να πραγματοποιήσει το πρώτο θεατρικό handmade bazaar του κέντρου της Αθήνας. Το ARTWORKS volume one δυναμικά θα δίνει το παρόν, κάθε μήνα, στο εναλλακτίκο στέκι ΔΙΠΥΛΟΝ. Πρόκειται για έναν πολυχώρο, πρώην εργοστάσιο, που από το 2003 ασχολείται με καλλιτεχνικά δρώμενα (θέατρο, χορό, φεστιβάλ κινηματογράφου, συναυλίες κ.α.). Βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Καλογήρου Σαμουήλ 2, κοντά στους σταθμούς Θησείο και Μοναστηράκι.


Κατά την διάρκεια του ARTWORKS volume one νέοι σχεδιαστές και δημιουργοί θα έχουν την δυνατότητα να εκθέσουν την δουλειά τους. Καλεσμένοι μας Djs και ραδιοφωνικοί παραγωγοί να κρατήσουν τον ρυθμό και με την συνοδεία των homemade χυμών και cocktails να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα ευχάριστη και καλοκαιρινή.

To ARTWORKS volumeone θα πραγματοποιηθεί την Παρα-σκευή 18 Μαΐου από τις 18:00 μέχρι τη 24:00 και το Σάβ-βατο από τις 15:00 μέχρι τη 23:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου