Σελίδες

blacklemon web radio

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

BAZAAR ΒΙΒΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ



Οι Γιατροί του Κόσμου διοργανώνουμε το Σάββατο 17 Μαρτίου από τις 11:00π.μ - 15:00 μ.μ σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΗΣ το νέο Κατώι του Βιβλίου (Μητροπολίτου Ιωσήφ 18) ένα ανοιξιάτικο bazaar βιβλίου με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της δράσης μας δίνοντας την ευκαιρία σε φίλους της οργάνωσης να παρευρεθούν και να αγοράσουν βιβλία σε χαμηλότερες τιμές.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει η εθελοντική ομάδα των Thessalonistas και η ομάδα κρουστών του προγράμματος εναλλακτικής θεραπείας εξαρτημένων ατόμων ΑΡΓΩ θα παρευρίσκεται για να μας χαρίσει μουσικές στιγμές δίνοντας το μήνυμα όλων όσων κάνουν αγώνα απεξάρτησης, αλλά ταυτόχρονα είναι πολίτες που συνεισφέρουν ενεργά και εποικοδομητικά στο κοινωνικό σύνολο.
Όπως γνωρίζετε, στα πλαίσια της οικονομικής ενίσχυσης των σκοπών της οργάνωσης και της προώθησης του έργου μας, πραγματοποιούνται ποικίλες τέτοιες δραστηριότητες που διευκολύνουν τους πολίτες να ενημερωθούν για τη δράση μας. Στηριζόμαστε στην υποστήριξη των ΜΜΕ με τη θερμή παράκληση να αναμεταδίδεται και να αρθογραφηθεί το δυνατόν περισσότερο η ανακοίνωσή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου