Σελίδες

blacklemon web radio

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Πρόγραμμα Ονειρούπολης 2010 - 2011!


Πρόγραμμα Ονειρούπολης 2010 - 2011!

Η αγορά της Δράμας συμπληρώνει και ζωντανεύει την «Ονειρούπολη».
Ο Εμπορικός Σύλλογος Δράμας αποφάσισε την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου και την επόμενη Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010, τα καταστήματα της Δράμας να παραμείνουν ανοιχτά προκειμένου όλοι οι επισκέπτες της «Ονειρούπολης» να έχουν την ευκαιρία να τα γνωρίσουν και να κάνουν έναν όμορφο περίπατο συνδυάζοντας τις αγορές τους σε μια πόλη ζωντανή και φιλόξενη .



ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.12.10

19.00
Μετά το τέλος του εσπερινού στο εκκλησάκι της Αγίας Βαρβάρας, ο Άη Βασίλης αφήνει το καραβάκι του στη λίμνη με όλα τα παιδιά της πόλης. Το παραμύθι αρχίζει στο Δημοτικό Κήπο και στην Πλατεία Ελευθερίας.


20.00 Μουσική βραδιά με το δραμινό συγκρότημα «Λαιστρυγόνες» με τραγούδια από την ελληνική ροκ και την έντεχνη μουσική σκηνή.




ΣΑΒΒΑΤΟ 04.12.10
Ημέρα εορτής της Αγίας Βαρβάρας, πολιούχου της Δράμας.

Πρωϊ Προγραμματισμένες επισκέψεις σχολείων απ' όλη τη Βόρειο Ελλάδα.


11.00 Το Λύκειο Ελληνίδων Δράμας προσφέρει το παραδοσιακό έδεσμα «Βαρβάρα» σε όλους τους επισκέπτες της Ονειρούπολης.

11.30 Ταξιδευτές στο Δρόμο
Παρέλαση με την ομάδα του «Πολυθέαμα Κρόκο & Λίνο», τη ζαβολοπαρέα της Ονειρούπολης, ξυλοπόδαρους με εντυπωσιακά κοστούμια τύμπανα και λάβαρα. Μια μαγευτική πομπή ξεκινά από την καρδιά της Ονειρούπολης, παρασέρνει μικρούς και μεγάλους στους ρυθμούς της κίνησης και της μουσικής και καταλήγει στην πλατεία της πόλης σ' ένα τρελό κοινό πανηγύρι. Συνοδεύει η Φιλαρμονική του Καλού Αγρού.

13.00 Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις με δύο ενότητες, Θεσσαλία και Μικρά Ασία και με 25 χορευτές.

18.00 Η Πολιτιστική Εστία Νευροκοπίου με την συμμετοχή των παιδικών τμημάτων χορού, παρουσιάζει χορογραφίες στο πνεύμα των Χριστουγέννων.


18.30 Θίασος σκιών Κωνσταντίνου Κουγιουμτζή   «ούτε μιλάει ούτε λαλάει» .
Μια Κωμωδία από το παραδοσιακό ρεπερτόριο του θεάτρου σκιών. Τι αστείο είναι αυτό που σκάρωσε χριστουγεννιάτικα ο Χατζηαβάτης στον αγαπημένο του φίλο τον Καραγκιόζη; Ούτε μιλάει ούτε λαλάει ! Ξύλο μου μυρίζετε .τι θα κάνει ο ξυπόλητος φίλος μας όταν στο φωτισμένο πανάκι μας φτάνουν και οι άλλοι γνωστοί ήρωες του θεάτρου σκιών; Διασκευή: Κωνσταντίνος Κουγιουμτζής


20.00 Το δραμινό συγκρότημα «Πεντάδραμο» μας ταξιδεύει μουσικά με ροκ και έντεχνα ελληνικά τραγούδια.




ΚΥΡΙΑΚΗ 05.12.10
11.00 PARACHUTE GAMES - "ΠΕΡΠΑΤΑ,ΤΡΕΞΕ,ΠΗΔΑ"
Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν με ένα γιγάντιο, πολύχρωμο αλεξίπτωτο !


13.00 Ο Παιδικός Χορευτικός Σύλλογος «Ζόρα» από την πόλη Ντούπνιτσα της Βουλγαρίας παρουσιάζει παραδοσιακούς χορούς.
Το Κέντρο Ενασχόλησης Παιδιών «Πίρινσκα Κίτκα» από το Μπλακόεβγκραντ της Βουλγαρίας παρουσιάζει παραδοσιακούς χορούς.
Ο οίκος της νεολαίας του Μπλακόεβγκραντ παρουσιάζει μοντέρνους χορούς με την χορευτική ομάδα «Άστρα»
Η παιδική ορθόδοξη χορωδία από την Μητρόπολη του Γκότσε Ντέλτσεφ θα παρουσιάσει Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

19.30 ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ.
Την αυλαία της 7ης Ονειρούπολης ανοίγει το γνωστό νεανικό συγκρότημα «Κόκκινα Χαλιά» με μια πραγματικά μεγάλη συναυλία. Μία μπάντα με ξενόφερτο ποπ & ροκ ήχο που ξεχώρισε μέσα από την επιτυχημένη παρουσίαση της στον τηλεοπτικό μουσικό διαγωνισμό «X - Factor» και αγαπήθηκε από την νεολαία δίνει τον καλύτερό της εαυτό. Την εκδήλωση θα καλύψει ο γνωστός παρουσιαστής του Mega Channel, Χρήστος Νέζος με την εκπομπή του «Ταξιδεύοντας.».








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου