Σελίδες

blacklemon web radio

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Στα πλαίσια του καθιερωμένου “Μήνα Στοματικής Υγείας” που είναι ο Νοέμβριος και με έντονη τη διάθεση ανάδειξης της κοινωνικής ευαισθησίας των Οδοντιάτρων, το Δ.Σ. του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης αποφάσισε ομόφωνα, την εβδομάδα από 28/11/2011 έως 2/12/2011 να πραγματοποιείται  δωρεάν κλινική εξέταση των ασθενών στα Οδοντιατρεία μας.

Η συμμετοχή των συναδέλφων και η υποστήριξη αυτής της πρωτοβουλίας, θα συμβάλλει τόσο στην ενημέρωση των ασθενών, όσο και στην πρόληψη τυχόν υφισταμένων προβλημάτων οδοντικής και στοματικής υγείας.
Βασικός στόχος είναι η προσέλκυση του κόσμου στα ιατρεία μας, πράγμα που θα έχει θετικό ισοζύγιο και αντίκτυπο στο επάγγελμα μας, χωρίς όμως να παραβλέπουμε ότι η κοινωνική ευαισθησία, ο αλτρουϊσμός και η συμπαράσταση στο κοινωνικό σύνολο είναι κάτι που πάντα αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται από όλους.



Παρ' όλα αυτά αν κάποιοι συνάδελφοι δεν επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα αυτό, παρακαλούμε να το δηλώσουν στον Σύλλογο, είτε εγγράφως, είτε τηλεφωνικά, ώστε να εξαιρεθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου