Σελίδες

blacklemon web radio

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Tomas Weiss Emotone

El Culto presents :
 
Emotone Concert & CD Launch Premiere
 
 
Tomas Weiss
Emotone
 
 
Ο Tomas Weiss, ιδρυτής του γερμανικού μουσικού portal El Culto και των labels "Musical Philosophy", "Thar", "Sound Claim" και “Construct”  (που περιλαμβάνουν καλλιτέχνες όπως οι Klaus Wiese, Mathias Grassow, Con_Sense, Thamnos, Submental, Solveil, Circulum musicum, Emotone, Nautic Depths, Rüdiger Gleisberg, Bruno Sanfilippo, Nostalgia, Amtana κ.ά.) είναι γνωστός για την μακρά του πορεία απο το 1997 στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή σαν DJ σε Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία αλλά και σαν δημιουργός (πάνω απο 20 releases σε labels όπως Databloem, Everest, Nextera, Umbra, Gears of sand, Practicing nature, Faria, Dataobscura, Construct ).
Εμφανίζεται στη σκηνή του 6 d.o.g.s. παρουσιάζοντας το καινούργιο του project, Emotone, που δημιούργησε με την ελληνίδα πιανίστα-συνθέτιδα Τάνια Γιαννούλη. Η μουσική των Emotone είναι ένα crossover με στοιχεία απο Electronica, Electroacoustic, Ambient, Post Classical, Leftfield και άλλους (α)πιθανους συνδυασμούς.
 
 Το CD τους πρόκειται να κυκλοφορήσει επίσημα στα τέλη του 2011 απο την Databloem (αλλά θα βρίσκεται σε μια pre-release edition διαθέσιμο το βράδυ της συναυλίας). Επί σκηνής θα βρίσκονται οι :
 
Tomas Weiss (Live Electronics, Synths)
Tάνια Γιαννούλη  (πιάνο)
Σόλης Μπάρκη (Percussion, Rare Instruments)
Ορέστης Ζαφειρόπουλος (τσέλο)
Video: Βασίλης Κουντούρης (Studio 19)
 
 
Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011, 21.30, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
info@sixdogs.gr, +302103210510

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου