Σελίδες

blacklemon web radio

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

DIY ανθολογία Ποίησης των εκδόσεων Ash In Art.

"H ποιητική ομάδα GAP («Gathered Avant-garde Poets»), μέλη της οποίας θα συμμετάσχουν στην ανθολογία επιμελείται την οργάνωση της έκδοσης. Την έκδοση ανέλαβε να εκδόσει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός τέχνης Ash in Art ο οποίος στηρίζει ενεργά εδώ και 7 χρόνια νέους καλλιτέχνες.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να επικοινωνήσει έως ότου εξαντληθεί ο προβλεπόμενος από την έκδοση χώρος. Ο χώρος που προβλέπεται να καλυφθεί από κάθε συμμετέχοντα είναι μέχρι 6 σελίδες. Κάθε σελίδα μπορεί να περιέχει μέχρι 30 γραμμές λέξεων.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους επιμελητές της έκδοσης Φωτεινή Μαρκάκη (mar.tona84@yahoo.com) και Πελαγία Μπότση (botsipelagia@yahoo.gr). Η ηλεκτρονική αποστολή των έργων μπορεί να γίνει το αργότερο μέχρι 5 Νοεμβρίου, μαζί με ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα (50-60 λέξεις). Η απόδοση του ποσού γίνεται στην γραμματεία του Ash In Art το αργότερο μέχρι τις 25 Οκτωβρίου, καθημερινά 5-10 μ.μ..

Η έκδοση ανήκει στις DIY (Do It Yourself) δράσεις του Ash In Art και κάθε συμμετέχων θα καταβάλει το ποσό των 50 ευρώ για να παραλάβει έως 25 βιβλία της ανθολογίας (ο αριθμός των βιβλίων που θα διανεμηθούν είναι 500 αντίτυπα για 20 ή επιπλέον συγγραφείς).

Πρώτη παρουσίαση της ανθολογίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011 στο Ash in Art. Σας ευχαριστούμε

Ash In Art
Λαχούρη 1 & Ηρακλέους 10, έναντι στάσης μετρό Συγγρού-Fix
Athens, Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου