Σελίδες

blacklemon web radio

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Chromatic Sequence Live

 
Πέμπτη, 26 Μάιος στις 10:00 μ.μ
Six D.O.G.S
Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Athens, Greece
 
Τρία χρόνια μετά το ντεμπούτο άλμπουμ των Chromatic Sequence "7 μέρες μακριά" το σχήμα επιστρέφει αρτιότερο, πλουσιότερο και με ολοκαίνουργιο υλικό στη σκηνή του Six D.O.G.S.

Chromatic Sequence
Οι CS Είναι ένα μουσικό σχήμα που αποτελείται από τα εξής όργανα: Λάπτοπ (και γενικότερα μπλιμπλικοειδή αξεσουάρ), πιάνο, τσέλο, βιόλα, βιολί, φλάουτο, κιθάρα, τύμπανα και φωνή. Όλοι οι μουσικοί είναι άνθρωποι με πολλά πολλά μα πολλά χρόνι...α σπουδών και πολλή πολλή μα πολλή όρεξη να πειραματιστούν σε κάτι ολότελα διαφορετικό!

Τι μουσική παίζουν;
Κάτι μεταξύ trip-hop, beat, breakcore σε απόλυτο συνδυασμό με σύγχρονη κλασική μουσική δωματίου.

Τι να περιμένετε από μια συναυλία των Chromatic Sequence;
Όλες οι συναυλίες που έχει δώσει μέχρι στιγμής το σχήμα ξεφεύγουν κατά πολύ από την παραδοσιακή έννοια του όρου μιας συναυλίας και το όραμα είναι ουσιαστικά περισσότερο οι μουσικές παραστάσεις. Γίνεται συνήθως εκτεταμένη χρήση video (κάμερες και projections) καθώς επίσης και του εκάστοτε χώρου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η μουσική περιπέτεια που ζήσαμε στο Six D.O.G.S. (τότε Kinky Kong) το 2008 όπου το Live στήθηκε σε 2 ορόφους με ταυτόχρονες προβολές τους από τηλεοράσεις και προτζέκτορες.Ο συναυλιακός χρόνος είναι περίπου 1 ώρα και 1 τέταρτο.

Έχουν οι Chromatic Sequence καινούριο υλικό;
That's the whole point!! Οι καινούριες μουσικές του σχήματος είναι και η αφορμή των Live! Πολύ πιο ακραίες στις εκτελεστικές τους απαιτήσεις, ίσως πολύ πιο ακραίες ακουστικά είναι σίγουρα κάτι που δύσκολα το ακούμε συχνά! Φυσικά θα παιχτούν κομμάτια και από τον πρώτο δίσκο.

8 άτομα επί σκηνής.Γιατί τόσο μικρό εισιτήριο; (5 euro)
Ξέρουμε ότι είναι πoλύ δύσκολο για πάρα πολλούς ανθρώπους που θέλουν να δουν κάτι όμορφο να μπορέσουν να το κάνουν με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί.

Η παράδοση..δωρεάν cd-εισιτήριο συνεχίζεται;
Φυσικά!! Συνεχίζουμε να διανέμουμε δωρεάν τον πρώτο μας δίσκο "7 μέρες μακριά".. μέχρι να ολοκληρωθούν ο ηχογραφήσεις της επόμενής μας δουλειάς.

Τί ακριβώς είναι τα pre-concerts;
Μέχρι τα live μας οι C.S θα βρίσκονται στους δρόμους..δείτε τους..απολαύστε τους αναπάντεχα!

Ποιοι είναι οι Chromatic Sequence;
Γιώργος Στεφανακίδης (λάπτοπ, κιθάρα)
Άρης Ζέρβας (τσέλο)
Ελευθερία Τόγια (βιόλα)
Σταματέλλα Σπίνουλα (βιολί)
Χρίστος Σερενές (πιάνο)
Μαρία Λαβράνου (φλάουτο)
Νίκος Παγώνης (τύμπανα)
Μαίρη Στεφανακίδη (φωνή)


http://www.facebook.com/pages/Chromatic-Sequence/165953973458439
http://www.myspace.com/georgestefanakidis
http://chromaticsequence.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου