Σελίδες

blacklemon web radio

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Αρχίζουν οι παραστάσεις του Διαγωνισμού > Τι μ΄ αρέσει στην κρίση

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων έληξε. Οι αιτήσεις ήταν πολλές και ο διαγωνισμός φτάνει πλέον στην τελική του φάση. Το studio Κινητήρας ζήτησε προτάσεις performance με θέμα «Τι μ' αρέσει στην κρίση». ΄
Επαθλο, 592 ευρώ και προβολή του νικητή από το protagon.gr. Διόλου εύκολο θέμα, θέλει προσπάθεια και φαντασία για να βρεις κάτι που σου αρέσει στην κρίση. Ομως αυτό δεν είναι η τέχνη;

Η κριτική επιτροπή που επέλεξε τις οκτώ προτάσεις ...που προκρίνονται στον τελικό αποτελείται από τις: Ευαγγελία Αδριτσάνου, συγγραφέας-σκηνοθέτις, Αφροδίτη Βερβενιώτη, χορεύτρια-χορογράφος, Άννα Τσίχλη, σκηνοθέτις-θεατρολόγος. Οι οκτώ προτάσεις θα παρουσιαστούν σε έξι βραδιές, δηλαδή όλες οι προτάσεις θα παρουσιάζονται κάθε βράδυ. Ο νικητής του διαγωνισμού θα προκύψει από τη ψηφοφορία του κοινού που θα χρησιμοποιήσει τα εισιτήρια του ως ψηφοδέλτια.


Πότε; 17-18-19 Μαρτίου και 24-25-26 Μαρτίου 2011 ώρα 21.30

Διάρκεια: περίπου 80'-90' Που : Ερεχθείου 22 , Μετρό Συγγρού Φιξ ή Ακρόπολη

Πληροφορίες: Eισιτήρια: 10 ευρώ το άτομο, 15 ευρώ τα δυο άτομα
* ΦΕΡΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΦΑΚΟ...


ΟΜΑΔΑ Magenta

“Είναι κεφάτη”

Performer: Στέλλα Αντύπα

«Μου αρέσει να θυμάμαι την εποχή που όλοι είχαν λίγα και θέλανε πιο πολλά, χωρίς ενοχές.»


PIERRE MAGENDIE

“GOLGOTHRASH”

Ο Γάλλος Pierre Magendie Συμμετέχει στο διαγωνισμό με το σόλο “GOLGOTHRASH” σε μουσική Antony Hegarty, Kap Bambino. Αυτό το σόλο περφόρμανς αποτελεί ένα ποιητικό σχόλιο πάνω στην έννοια της ‘κρίσης’.


ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΑΓΚΑΡΗ

'Καρδιά Γουρουνιού”

Η Βασιλική Τσαγκάρη αναρωτιέται «Πώς βιώνουμε την διαδικασία και τα στάδια μίας επερχόμενης ριζικής αλλαγής π.χ. από μία κατάσταση υλικής αφθονίας σε μία κατάσταση ανέχειας, στέρησης και έλλειψης;»


ELIZABETH WARD

“your greatest mobility is your greatest stability”

H Αμερικανή Elizabeth Ward είναι απόφοιτος του Bennington College με ειδίκευση στην σύνθεση και την παράσταση «Για μένα το καταπληκτικό με την οικονομική κρίση είναι ότι μου έδωσε το κουράγιο να παρατήσω μια ζωή στη Νέα Υόρκη και να ακολουθήσω τις επιθυμίες μου.»


ΟΜΑΔΑ ΦΥΣΑΛΙΔΑ-ΓΩΓΩ ΠΕΤΡΑΛΗ

“to trizoni (den trelonei) ”


Η Γωγώ Πετραλή είναι χορεύτρια, χορογράφος και δασκάλα χορού. «Αλήθεια, εσύ τι φοβάσαι;

Έλα, σε παρακαλώ, να φοβηθούμε παρέα μαζί!»


MILKA PANAYOTOVA

''Focus-pocus”

Η Milka είναι δημιουργός περφόρμανς και εικαστικός με έδρα της το Λονδίνο. «Μου αρέσει στην κρίση που εστιάζουμε σε αυτό που πραγματικά είναι σημαντικό και που κάνουμε πιο συνειδητές επιλογές.»
* ΦΕΡΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΦΑΚΟ


ΕΥΗ ΚΟΛΙΟΥΛΗ

“Η bibi κάνει μπάνιο!!!!”

Η Εύη Κολιούλη είναι ηθοποιός: «Η bibi θέλει να κάνει μπάνιο, όμως η κρίση της χτύπησε την πόρτα...μάταια προσπαθεί να πλυθεί...δεν έχει νερό.... γιατί δεν το πλήρωσε!»

ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΜΑΡΑΘΑΚΗ

“Umbilical Lotus”

Η Ανδρονίκη Μαραθάκη ασχολείται με τον χορό: «Η ανάγκη του σημερινού ανθρώπου να δίνει έμφαση στην κάλυψη των βασικών του αναγκών λόγω κρίσης, αποτελεί ένα βήμα πιο κοντά στην αποδέσμευσή του απο ψευδαισθητικούς δεσμούς.»

*αναλυτικές πληροφορίες για την κάθε performance www.kinitirastudio.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου