Σελίδες

blacklemon web radio

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΜΟΥΖΙΚΑΛ ΡΕΤΡΟ στο Γκάζι με την υπογραφή του Δαυίδ Ναχμία !

Η B&D και ο Δαυίδ Ναχμίας παρουσιάζουν ένα μοναδικό ταξίδι στο Ελληνικό μιούζικαλ του μεσοπολέμου. Οι τέσσερις ωραιότερες φωνές του Ελληνικού "σήμερα" συναντιόνται σε μία συγκλονιστική παράσταση φέρνοντας στις μέρες μας τη διάθεση, την ατμόσφαιρα και τα υπέροχα τραγούδια του Αθηναϊκού καμπαρέ και του περίφημου Καφέ Σαντάν.
Τα τραγούδια μιας άλλης νεολαίας που έζησε τη βαθύτητα του έρωτα αφήνοντας ανεξίτηλα το στίγμα της μέσα απ...ό την τέχνη, μαζί με ένα μεγάλο μήνυμα σε μια ευκαιριακή και επιφανειακή εποχή που δεν γνώρισε ποτέ...
Η Σία Κοσκινά, καταξιωμένο, λαμπερό αστέρι του διεθνούς Show, φέρνει τη μεγάλη πείρα της στο είδος και αποφασίζει για πρώτη φορά στην καλλιτεχνική πορεία της να εκφραστεί μέσα από την Ελληνική τζαζ εκδοχή του μιούζικαλ, με τον ιδιαίτερο, μοναδικό τής τρόπο.
Duo Fina: ένας μαγικός αντικατοπτρισμός ενός δίδυμου ταλέντου αιχμής. Δύο καταξιωμένοι παγκοσμίως Έλληνες σταρ του κλασικού ρεπερτορίου, βιρτουόζοι πιανίστες και κωμικοί μεγάλης ολκής, τολμούν ρεπερτόριο ακραίων φωνητικών απαιτήσεων.
Η φωνή του Μπάμπη Βελισσάριου κόβει την ανάσα και εθίζει. Γεμάτη μνήμες και αρώματα από έναν άγνωστο κόσμο που δεν χαρίζεται σε κανέναν αλλά αναδεικνύει απλόχερα τα μοναδικά ταλέντα.
Οι ξεχωριστοί μουσικοί που συμμετέχουν καθοριστικά στην παράσταση είναι ο Βαγγέλης Κατσαρέλης στην τρομπέτα, η Jaime Smith στο βιολί, ο Μαρίνος Γαλατσινός στο φλάουτο, κλαρινέτο, φλογέρα και σαξόφωνο και η Αγγελική Κουφού στο ακορντεόν. Στο πιάνο, τη μουσική διεύθυνση και τις ενορχηστρώσεις, ο Δαυίδ Ναχμίας.
Τραγούδια του διεθνούς ρεπερτορίου της εποχής όπως τα «Ραμόνα», «Ο κόσμος άλλαξε», «Είσαι πάντα στην καρδιά μου», «Χαρά μου», «Γύρισε σε περιμένω», «Γρανάδα» κλπ., αλλά και τραγούδια της Ελληνικής επιθεώρησης και οπερέτας όπως «Ριρίκα», «Ο κόσμος είναι ψέμα», «Μαργαρίτα» κ.ά., αποτελούν το υλικό ονείρων αυτής της ξεχωριστής παράστασης…
…μιας παράστασης-εμπειρίας που φέρνει το παρελθόν στο σήμερα με τρόπο μαγικό και που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Κάθε Τρίτη δύο παραστάσεις στις 4μμ και 7μμ, από 21 Δεκεμβρίου
Πειραιώς 100, στο Αμφιθέατρο του Αθήνα 9,84 -Τεχνοπολις –στάση μετρό-Κεραμεικός
τηλ: 210 285 4705 & 6986 161868
Τιμή Εισιτηρίων:12 Ε & 15Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου