Σελίδες

blacklemon web radio

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Πάτρας ..έρχεται στη Θεσσαλονίκη

Λίγο καιρό πριν, από 1 έως 9 Οκτωβρίου, διεξήχθη το «Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Πάτρας -12ο Διεθνές Πανόραμα» (www.independent.gr) στο οποίο διαγωνίστηκαν 176 δημιουργοί από 49 χώρες.

Το πρόγραμμα χωρίστηκε στις εξής ενότητες: «Κινηματογράφος, ειρήνης τέχνη», «Στα πέρατα της γης», «Βαλκανική γειτονιά», «Περιδιαβαίνοντας την Ευρώπη», «Ελληνικό Πανόραμα», «Το άλλο μισό του ουρανού».
Τα βραβεία χωρίστηκαν σε δυο κατηγορίες, διεθνούς διαγωνιστικού τμήματος και ελληνικού διαγωνιστικού τμήματος.
Το ΠΕΙΡΑΜΑ, επιθυμώντας να ενισχύσει την προσπάθεια Ελλήνων δημιουργών, θα παρουσιάσει στο κινηματογραφόφιλο κοινό τις 16 ταινίες που βραβεύτηκαν στο ελληνικό διαγωνιστικό τμήμα:
Γάζα Ερχόμαστε, Ταξιδιάρα Ψυχή, Χρυσόσκονη, Απευθείας Μετάδοση, Σε βλέπω, με ακούς;, Ένα δέντρο, μια φορά, Τα αγάλματα της πόλης μας, Περίπτωση Ευρυδίκη, Theme from autumn drizzle, ΤΙΤΟΣ, ποιητής σε επισφαλή ισορροπία, Σαν τον αέρα που αναπνέω... μουσικοί του κόσμου στην Κρήτη, Λεηλατώντας μια ματωμένη χώρα, Φωτεινή και Αλεξάνδρα, Partners, Ρυτίδες και Όνειρα, Η Νύφη του καθρέφτη
Oι προβολές θα λάβουν χώρα την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 12 το βράδυ και θα επαναληφθούν την Τετάρτη 8/12 και την Πέμπτη 9/12 από τις 3 μ.μ. στο ΠΕΙΡΑΜΑ, Βαλαωρίτου 18, 7ος όροφος (τηλ. 2310.533859).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου