Σελίδες

blacklemon web radio

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Εκδήλωση: "UNESCO: Πρόσωπα και Δράσεις στην πόλη"

Σάββατο, 27 Νοεμβρίου · 10:30 π.μ.
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας - Θεσσαλονίκη
Ο «Όμιλος UNESCO Νέων Θεσσαλονίκης» στα πλαίσια των δράσεών του με σκοπό την ενημέρωση των εθελοντών του και των νέων της πόλης,

διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη εκδήλωση με θέμα:

«UNESCO: Πρόσωπα και Δράσεις στην πόλη»
...
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Νοεμβρίου στην αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στις 11 το πρωί.

Στην εκδήλωση έχουν επίσης κληθεί και θα συμμετάσχουν ως ομιλητές: η Πρόεδρος της Εθνικής επιτροπής για την UNESCO κα. Αικ. Τζιτζικώστα, η Διευθύντρια της Έδρας UNESCO «Εκπαίδευση για την Ειρήνη και τα Δικαιώματα του Ανθρώπου» στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, καθηγήτρια κα. Δ. Παπαδοπούλου, η ακαδημαϊκή υπεύθυνη της Έδρας UNESCO «Διαπολιτισμικής Πολιτικής για μια Δραστήρια και Αλληλέγγυα Ιθαγένεια» στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, καθηγήτρια κα. Π. Περράκη και ο καθηγητής κ. Ιακ. Γκανούλης, συντονιστής της Έδρας της UNESCO / Διεθνές Δίκτυο Κέντρων Υδάτων - Περιβάλλοντος για τα Βαλκάνια (ΔιΔιΚΥΠεΒ) για τη «Βιώσιμη Διαχείριση Υδατικών Πόρων και Επίλυση Διενέξεων» (INWEB).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι παριστάμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και για τις δραστηριότητες του Ομίλου UNESCO Νέων Θεσσαλονίκης (UNESCO Youth Club of Thessaloniki) στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργεί έκθεση φοιτητών της Σχολής Καλών Τεχνών Θεσσαλονίκης με θέμα: "Το παιχνίδι του Κύκλου", εμπνευσμένη από τις δραστηριότητες του Ομίλου UNESCO Νέων.

Ώρα προσέλευσης: 10:30 Είσοδος ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου