Σελίδες

blacklemon web radio

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

NANOI MYLOS CLUB



Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010
ΜΥΛΟΣ CLUB
Οι ΝΑΝΟΙ
Ανεβαίνουν στη σκηνή του
CLUB TOY ΜΥΛΟΥ την
Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010.


Oι Νάνοι είναι ένα συγκρότημα που παίζει ένα μίγμα μουσικής που βασίζεται στον ήχο του ποιοτικού αμερικάνικου underground rock και εξελίσεται συνέχεια τα τελευταία 15 χρόνια μέσα από τους πειραματισμούς και τις επιρροές των μελών της μπάντας
Οι ζωντανές εμφανίσεις τους είναι ένα καθαρόαιμο rock roll show. Ενωμένοι - ενίοτε χορευτικοί ρυθμοί - ρεπερτόριο από τα 2 CD με στίχους στα αγγλικά, ελληνικά, γαλλικά, γερμανικά και σανσκριτικά. Αυτοσχεδιασμοί με κιθάρες και βιολί από επτά άτομα επί σκηνής. Οι Νάνοι έχουν παίξει σε όλους τους συναυλιακούς χώρους της Θεσσαλονίκης μόνοι τους, ή συμπράτοντας με γνωστά σχήματα της εγχώριας μουσικής σκηνής (Tρύπες, Ξύλινα Σπαθιά, Διάφανα Kρίνα, Mίκρο, Ξάξακες, Blues Wire, Deus X Machina, Ziggy Was, Citizen Kane, Last Drive, Broken Seals κ.ά.), όσο και της διεθνούς (Leningrad Cowboys, Deadmoon, Steve Wynn, Television Personalities, Savage Republic, κ.ά.
Οι ΝάνΟι Νάνοι ιδρύθηκαν το 1993 από τον Πάνο Νάνο (κιθάρα), τον Ανδρέα Νάνο (μπάσο) και τον Αλέξη Νάνο (τύμπανα). Αφού επιδόθηκαν για ένα χρόνο σε αυτοσχεδιασμούς, στο σχήμα προστέθηκαν η Ευανθία Σοφρωνίδου και η Σούζυ Μπέζα (φωνητικά). Το 1997 αποχώρησε η Σούζυ, το 1998 μπήκε στη μπάντα ο Ευκάλυπτος (Noise Promotion Company) παίζοντας κιθάρα και το 1999 ηχογράφησαν το πρώτο τους cd με τίτλο ΛIΝGUAΦΩΝ, με ηχολήπτη τον Σωτήρη Νούκα, το οποίο κυκλοφόρησε το 2000 από την Ano Kato Records του Γιώργου Τσακαλίδη. Το 2001 η Ευανθία αποχώρησε και τα φωνητικά ανέλαβε ο Σίμος Νάνος (Citizen Kane). Το 2003 ο Ευκάλυπτος αποχώρησε και τη θέση του στην κιθάρα πήρε ο Σίμος Νάνος.
Το 2005 ηχογράφησαν το δεύτερο cd με τίτλο NANODRIVE με ηxολήπτες τους Τίτο Καριωτάκη και Χρήστο Χαρμπίλα και συμμετοχή του George Bandoek (Noise Promotion Company, Blues Wire, Θανάσης Παπακωνσταντίνου) στην κιθάρα. Το 2007 αποχώρησε ο Ανδρέας Νάνος και τη θέση του πήρε ο Κώστας Χασιώτης (Νasa Funk, Alexandros Perros and the Lonestars) ενώ ταυτόχρονα προστίθεται η Χριστίνα Νάνου στα φωνητικά. Το 2009 μπήκε στη μπάντα ο Ασκληπιός Ζαμπέτας (Mushrooms, Τρύπες, Γκέτο).

Η σημερινή σύνθεση των Νάνων:
Σίμος Nάνος: κιθάρα, φωνή
Eυανθία Σωφρονίδου: φωνή
Ασκληπιός Ζαμπέτας: κιθάρες
Πάνος Nάνος: κιθάρες
Κώστας Χασιώτης: μπάσο, φωνητικά
Aλέξης Nάνος: τύμπανα
Μιχάλης Βρέττας: βιολί

Info:
www.nanoi.gr
ΝΑΝΟΙ video: http://www.youtube.com/watch?v=ZQaig6QK5YA
ΝΑΝΟΙ Myspace: http://www.myspace.com/nanoigreece

Πληροφορίες
‘’Club’’ Μύλος
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Οι πόρτες ανοίγουν στις: 21:00
Τηλ κρατήσεων: 2310 510081
Τιμή εισιτηρίου: 8€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου