Σελίδες

blacklemon web radio

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Guest DJ Μ4RC of Grendel

Seven Sins Club Presents
Saturday 13/11 - Guest DJ Μ4RC of Grendel
Ο DJ Μ4RC (a.k.a Antimatter) είναι γνωστός ως ο ντράμερ στο συγκρότημα των Grendel.

Εκτός από αυτό όμως είναι ένας από τους καλύτερους DJ της ηλεκτρονικής underground σκηνής, με τεράστια εμπειρία στα decks καθώς έχει υπάρξει Resident DJ στα παγκοσμίου φήμης ΙΝFIRMARY και DAS BUNKER στο Los Angeles των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς και special guest DJ εκτός από διάσημα club και φεστιβάλ της Γερμανίας, σε πολύ σημαντικά club της Πολωνίας, της Δανίας, της Ελβετίας, του Μεξικού και σε πολλά άλλα.



Το set του DJ M4RC πλαισιώνουν όπως και κάθε Σάββατο οι resident DJ's του 7Sins club, Αntonis S (a.k.a Kernel Panik), και George P. με τις καλύτερες επιλογές τους από όλο το φάσμα της underground ηλεκτρονικής και όχι μόνο σκηνής.



H βραδιά επενδύεται οπτικά με τα go – go dance sets.



Οι Grendel δημιουργήθηκαν ως συγκρότημα το 1997. Πηγή έμπνευσης για το όνομα τους αποτέλεσε η Ελληνική Μυθολογία.



Εκρηκτικά beat και δυναμική σκηνική παρουσία είναι οι λόγοι που αποτελούν το μυστικό της επιτυχίας τους. Στη μουσική βιομηχανία εμφανίστηκαν το 2000 oταν υπέγραψαν στη Γερμανική Noitekk και αργότερα τη Black Rain Records ...οι υποψιασμένοι καταλαβαίνουν αμέσως πως μεταφράζεται αυτή η πληροφορία.



Το 2003, οι Grendel με το δεύτερο cd τους "Prescription : Medicide" μένουν στο Νο 1 των underground charts παγκοσμίως για αρκετές εβδομάδες, ενώ σε συνέχεια της πορείας τους προς την κορυφή, το 2005 ηχογραφούν το “Soilbleed” e.p. που τους εκτοξεύει ακόμα πιο ψηλά στα chart σε Ευρώπη και Αμερική.



Εισιτήρια προς 9 ευρώ (με μπύρα) θα διατίθενται μόνο στην είσοδο του Seven Sins club, Θεμιστοκλέους και Γαμβέτα, πλατεία Κάνιγγος.



http://www.myspace.com/grendel

http://www.facebook.com/nisroch

http://www.myspace.com/nisroch



Club 7Sins, Θεμιστοκλέους και Γαμβέτα 5, πλατεία Κάνιγγος.Δείτε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου