Σελίδες

blacklemon web radio

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΠΟΔΗΛΑΤΟΕΚΔΡΟΜΕΣ- CYCLE RIDES & TOURS

ΦΡΑΓΜΑ ΘΕΡΜΗΣ
ΕΝΑΣ ΗΡΕΜΟΣ ΒΙΟΤΟΠΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ , 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΕΚΚΙΝΗΣΗ 11.00 ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
...ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 15.00 περίπου
ΚΑΤΑΛΗΞΗ στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ PARKING ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΕXPRESS SERVICE, Καραμπουρνάκι

Θα ξεκινήσουμε με τα ποδήλατά μας για να γνωρίσουμε τα περίχωρα της πόλης και το Φράγμα της Θέρμης όπου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το κατάφυτο και ήρεμο φυσικό περιβάλλον, ενώ θα δούμε πως μία τεχνητή κατασκευή διαμόρφωσε ένα βιότοπο για διάφορα είδη πουλιών πχ. πάπιες, χήνες, κορμοράνους, καθώς και νεροχελώνες .
Πρόκειται για μία ευχάριστη διαδρομή και θεωρούμε ότι αυτή η βόλτα προσφέρει μία καλή σωματική άσκηση, ώστε να συνηθίσουμε να κυκλοφορούμε σε δρόμους με ασφάλεια.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Περιλαμβάνονται:
• Όχημα υποστήριξης με εφεδρικά ποδήλατα
• Συνοδός
• Καφές και σνακ

Η διαδρομή, συνολικά 25 χμ περίπου, είναι γενικά επίπεδη ωστόσο υπάρχουν σημεία με κάποιες υψομετρικές διαφορές. Θα ποδηλατούμε κυρίως σε δρόμους χαμηλής κυκλοφορίας μέσω Καλαμαριάς - Φοίνικα – Θέρμης μέχρι το Φράγμα όπου θα ξεκουραστούμε και να απολαύσουμε το περιβάλλον! Η επιστροφή θα είναι από διαφορετική διαδρομή που ένα τμήμα της έχει χωματόδρομο.


ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 85 % ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ 15% ΜΕΤΡΙΟ
Η διάρκεια της ποδηλατοδιαδρομής θα είναι περίπου 4 ώρες μαζί με στάσεις για ξεκούραση και καφέ.

ΕΥΚΟΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ http://cycleridesgreece.com/index.php/faq
Το εύκολο επίπεδο απευθύνεται σε ανθρώπους που δεν ποδηλατούν τακτικά στη ζωή τους, απολαμβάνουν την ποδηλασία όποτε την εξασκούν. Πρόκειται για χαλαρή και ήπια ποδηλασία. Στις εύκολες ποδηλατοδιαδρομές οι συμμετέχοντες ποδηλατούν για 4-6 ώρες (με διαστήματα για ξεκούραση και φαγητό) και για μία απόσταση έως 50 χλμ., ανάλογα με το έδαφος. Αυτές οι διαδρομές είναι κυρίως επίπεδες με λίγες ανηφόρες και δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερες υψομετρικές αποκλίσεις.

ΜΕΤΡΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ http://cycleridesgreece.com/index.php/faq
Το μέτριο επίπεδο απευθύνεται σε ανθρώπους που απολαμβάνουν το ποδήλατο και ποδηλατούν τακτικά ή κάθε μέρα, χωρίς όμως αυτό να είναι και απαραίτητο. Αφορά άτομα με σχετικά καλή φυσική κατάσταση, που αντιλαμβάνονται το ποδήλατο ως το κύριο μέσο για να πραγματοποιούν τις εξωτερικές τους δραστηριότητες. Οι μέτριοι αναβάτες μπορούν να ποδηλατούν για 4 έως 7 ώρες, διανύοντας μία απόσταση που κυμαίνεται μεταξύ 30 και 70 χλμ., ανάλογα με την επιφάνεια του εδάφους. Οι μέτριοι ποδηλάτες δεν φοβούνται τις αρκετές μέτριες ανηφόρες ή ακόμη και κάποιες απότομες.

Η ποδηλατοβόλτα θα πραγματοποιηθεί εφόσον μας το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες. Όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα ειδοποιηθούν ηλεκτρονικά στην περίπτωση ματαίωσης της βόλτας, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, μία ημέρα νωρίτερα.


ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
http://cycleridesgreece.com/index.php/ridestours/cycle_rides_tours/thermi_dam/

ΣΗΜ: ATTENDING στο event του Facebook ΔΕΝ λαμβάνεται υπόψη ως δήλωση συμμετοχής).

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας http://www.cycleridesgreece.com/ . Εφόσον έχετε κάνει την εγγραφή σας, μπορείτε να κάνετε on-line κράτηση αφού πρώτα κάνετε login με username (όνομα χρήστη) και password (κωδικό πρόσβασης), ή να στείλετε e-mail στο info@cycleridesgreece.com με τα εξής στοιχεία:

ΟΝΟΜΑ:
ΕΠΩΝΥΜΟ:
ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ:
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ (E-MAIL):
ΤΗΛ/ΚΙΝΗΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ € 5,00: (ΝΑΙ / ΟΧΙ)
Τα στοιχεία αυτά ειναι απαραίτητα για την ομαλή διοργάνωση της εκδρομής, καθώς μας ενδιαφέρει να σας εξυπηρετούμε καλύτερα κατά τη διάρκειά της (εφεδρικά ποδήλατα και ασφαλιστική κάλυψη). Ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας περιμένουμε !

ΤΥΠΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ
Για τη συμμετοχή απαιτείται ποδήλατο τύπου ΜΤΒ/Trekking ή all terrain (τύπου city bike ή road bike δεν είναι κατάλληλα για τη συγκεκριμένη εκδρομή) σε καλή λειτουργική κατάσταση.
Υπάρχει δυνατότητα ενοικίασης ποδηλάτου ΜΤΒ με επιβάρυνση ΕΥΡ 5,-

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
• Κράνος
• Τρόμπα
• Σαμπρέλλα
• Νερό
• Αδιάβροχο
• Φωτογραφική μηχανή

Για πληροφορίες και διευκρινίσεις επικοινωνήστε με:
E-mail: info@cycleridesgreece.com
Τηλ. 2310805514 - Κιν. 6977656850

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου