Σελίδες

blacklemon web radio

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ

ΣΚΟΥΛΗΚΑΡΙΑ ΑΡΤΑΣ
ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ
2ο SUMMER MUSIC FESTIVAL ΣΚΟΥΛΗΚΑΡΙΑ

Θέλουμε να κάνουμε από τις 11 μέχρι τις 14 Αυγούστου 2011για δεύτερη φορά ένα φεστιβάλ ελέυθερης μουσικής σκέψης ανεξάρτητο, αυτόνομο, μη επιχορηγούμενο, με μόνο σκοπό να παράγουμε πολιτισμό, σε ένα χωριό τη Σκουληκαριά που βρίσκεται στα ορεινά της Αρτας με μεγάλη ιστορία, γενέτειρα του Καραισκάκη και του Μπακόλα, και μαγευτικιή φύση

Θέλουμε να κάνουμε ένα φεστιβάλ που θα συμμετέχει όποιος έχει κ...άτι να πεί με ήθος αξιοπρέπεια και γνώση ανεξάρτητα από ποιό μουσικό ρεύμα υπηρετεί.

Δηλώστε μας τη συμμετοχή σας αποστέλοντας μας και το τηλέφωνο σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας .

Η Σκουληκαριά είναι ένα μαγικό μέρος σπάνιας φυσικής ομορφιάς με υπέροχο φαγητό και θαυμάσιους ανθρώπους , που άνοιξαν τα σπίτια τους και φιλοξένησαν πολλούς επισκέπτες και καλλιτέχνες του φεστιβάλ, ενώ ο χώρος που μπορεί κάποιος να στήσει τη σκηνή του είναι υπέροχος και γεμάτος καρυδιές και καστανιές που δίνουν υπέροχο ίσκιο. Επίσης υπάρχουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις που θα διευκολύνουν τη διαμονή σας .

Για φέτος προετοιμάζουμε μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις , πέρα από τις μουσικές, όπως θέτρο, εικαστικά,φόρουμ και σεμινάρια για τη μουσική, παρουσιάσεις βιβλίων ,εκδρομές στα βουνά, τοξοβολία και πολλά άλλα που θα ανακοινώσουμε.

Σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε προωθώντας την ομάδα και στέλνωντας μας τις ιδέες σας. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου