Σελίδες

blacklemon web radio

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Οι 'On The Road' στο Γκάζι

Πολυχώρος Ρουφ, Κωνσταντινουπόλεως 10 & Ανδρονίκου 18 ,
Γκάζι , Αθήνα * Τηλ. 210 3837191
9 Οκτωβρίου


Το συγκρότημα της Θεσσαλονίκης 'On The Road' με τους Παρασκευά Θεοδωράκη και Δημήτρη Χατζηδημητρίου, παίζουν τραγούδια που αρέσουν , ελληνικές μπαλάντες , μπλουζ και ροκ μουσικά κομμάτια

Ο Παρασκευάς Θεοδωράκης , παίζει κιθάρα και τραγουδά . Άρχισε να ασχολείται με την μουσική το 1995,τελείωσε το Μουσικό σχολείο Θεσσαλονίκης το 2002, είναι φοιτητής στα ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας . Από το 2003 παρουσιάζει την δουλεία του σε μπαράκια της Θεσσαλονίκης . Έχει εμφανισθεί σε αρκετές γιορτές νεολαίας σε δήμους και πανεπιστήμια. Τον Σεπτέμβριο του 2008 ο Παρασκευάς Θεοδωράκης και οι 'Τρεις στο δρόμο' παρουσίασαν δουλεία τους στο «Παρά θιν’ αλός» του Δήμου Καλαμαριάς προσκεκλημένη του Γιώργου Ανδρέου μαζί με τους: Χρήστο Θηβαίο, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γεωργία Νταγάκη, Σταύρο Σιόλα, Ορέστη Ντάντο.




Ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου τραγουδά και παίζει πιάνο, γεννήθηκε το 1985 στη Θεσσαλονίκη. Ασχολείται με τη μουσική από το 1991 .



Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Θεσσαλονίκης , έχει εμφανισθεί σαν μουσικός σε διάφορα μπαρ και σκηνές της Θεσσαλονίκης και της Κομοτηνής παρουσιάζοντας έντεχνα και ροκ τραγούδια.



'On the road'



Στις συναυλίες τους παρουσιάζουν , επιτυχίες της έντεχνης ελληνικής μουσικής , ροκ μπαλάντες, τραγούδια μπλουζ , έθνο μουσικές και φυσικά δικά τους τραγούδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου