Σελίδες

blacklemon web radio

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Οι New Model Army στη Θεσσαλονίκη

8 Οκτωβρίου
Block 33, 26ης Οκτωβρίου 33, Δυτικές συνοικίες, πρώην σφαγεία Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη * Τηλέφωνο: 2310533533

Μια εκρηκτική συναυλία, με αφορμή την συμπλήρωση 30 χρόνων πορείας, όπου οι New Model Army παρουσιάζουν όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους, αλλά και τραγούδια από όλη την δισκογραφία τους
Οι New Model Army θα παίξουν κομμάτια από όλα τους τα albums τα κλασσικά και αγαπημένα όπως τα "51st State", "No Rest", " Purity", "Poison Street", "Green & Grey", "Stupid Questions", "Vagabonds" κ.α
Κατεξοχήν στρατευμένο πολιτικά και ευαισθητο-ποιημένο κοινωνικά συγκρότημα, οι New Model Army δε ξέχασαν ποτέ ότι ένα rock group κρίνεται από τη μελωδική του δεινότητα και τις ζωντανές εμφανίσεις - δεν έκαναν δηλαδή το λάθος να εστιάσουν αποκλειστικά και μόνο στη στιχουργική τους θεματολογία. Χωρίς να προδώσουν ποτέ τις αρχές τους, δεν υπέκυψαν στις σειρήνες της μουσικής βιομηχανίας και δεν εγκατέλειψαν ποτέ το Βρετανικό Βορρά προς χάριν του Λονδίνου.
Επέλεξαν το όνομα τους από μια επαναστατική πολιτοφυλακή του 17ου αιώνα που είχε απαιτήσει την κατάργηση της μοναρχίας και της Βουλή των Λόρδων. Τα πολιτικά μηνύματα είναι κάτι παραπάνω από εμφανή στους στίχους αλλά και την συνολική στάση του group.
Τη συναυλία θ' ανοίξουν οι Deus X Machina, οι Background Noise Suppression και οι Daytime Thief.

20 €, προπώληση 16 € (Metropolis, Musicland), αγορά μέσω του site www.nma.eventbrite.com: 16 € (ισχύει για περιορισμένα εισιτήρια)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου