Σελίδες

blacklemon web radio

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Πολιτιστική έκθεση της Ένωσης Φορέων Στήριξης Ατόμων με Νοητική Υστέρηση στην Τεχνόπολη

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Μελεδώνη συστάθηκε το 1997 και αποτελεί Πανελλήνια Ένωση Ατόμων Στήριξης με Νοητική Αναπηρία
Η Μελεδώνη έχει φέρει κοντά φορείς που παρέχουν υπηρεσίες αποκλειστικά σε άτομα με νοητική αναπηρία, όπως επαγγελματική κατάρτιση και αποκατάσταση, δημιουργική διαχείριση ελεύθερου χρόνου, συμβουλευτική στήριξη ατόμων και οικογενειών, κοινωνικοποίηση, έκφραση και ψυχαγωγία, αθλητικές δραστηριότητες και υποστηριζόμενη διαβίωση.
Ζωγραφιές γεμάτες χρώματα, φωτογραφίες γεμάτες ζωντάνια και βιβλία γεμάτα ελπίδα και αγάπη, γραμμένα από γονείς και αδέρφια παιδιών με νοητική υστέρηση, εκθέτονται από σήμερα μέχρι και το Σάββατο στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων.
Την έκθεση διοργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Στήριξης Ατόμων με Νοητική Υστέρηση, «Μελεδώνη». Η ελληνοκυπριακή διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας, του υπουργού Πολιτισμού, του νομάρχη Αθηνών, του δημάρχου Αθηναίων και του προέδρου της «Τεχνόπολις».
Όπως έγινε γνωστό, τα δώδεκα καλύτερα έργα της έκθεσης θα βραβευτούν και θα χρησιμοποιηθούν για την έκδοση του ημερολογίου της Μελεδώνης για το 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου