Σελίδες

blacklemon web radio

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Aeroplane Shark 07/11/2010

Aeroplane



Shark
Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

από τις 7 το απόγευμα.
Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα το πιο up to date project της σύγχρονης ηλεκτρονικής dance σκηνής, οι Βέλγοι Aeroplane αμέσως μετά την κυκλοφορία του νέου τους album 'We can't Fly' που με την φρεσκάδα και την πρωτοτυπία του έχει εκπλήξει όλο το μουσικό γίγνεσθαι της χορευτικής μουσικής, εμφανίζονται στα decks του bar restaurant Shark.

Support djs : Dj Paul, Pascal

Entrance : Free
Aeroplane
Οι Aeroplane είναι ένα ντουέτο παραγωγών – Dj’s από το Βέλγιο, ο Stephen Fasano και ο Vito Deluca. Οι μουσικές τους παραγωγές είναι ένα συνονθύλευμα από Disco ρυθμούς και δυναμικά baselines συνδυασμένα με ψυχεδελικές κιθάρες και μελαγχολικά vocals.

Το πρώτο τους single " Caramellas / Aeroplane " στην Eskimo Records, είχε τεράστια αποδοχή τόσο από τις δισκογραφικές εταιρείες όσο και από τους περισσότερους Dj’s και παραγωγούς ανά την υφήλιο. Ο λόγος ήταν βέβαια η προσωπικότητα συνδυασμένη με τον φρέσκο και δυναμικό ήχο των παραγωγών τους.

Χάριν της τεράστιας αυτής αποδοχής τους ζητήθηκε από δεκάδες καλλιτέχνες διαφόρων style να γίνουν remixers σε τραγούδια τους. Ανάμεσα σε αυτούς τους καλλιτέχνες συμπεριλαμβάνονται ονόματα όπως : η Grace Jones, οι Friendly Fires, οι Cobra Dukes, ο Lindström, οι Cut Copy, οι MGMT και οι Bloc Party.



Οι Aeroplane έχουν ήδη ολοκληρώσει την ηχογράφηση του νέου τους album 'We can't Fly' που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες από την Klik Records.



Doors open: 17:00

Αργοναυτών 2 και Θ. Σοφούλη

Reservation number : 2310 416855

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου