Σελίδες

blacklemon web radio

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Συστημικές Αναπαραστάσεις, 13 - 14 Νοεμβρίου 2010, Κηφισιά

Μες τον κόσμο είμαστε δύο: το παιδί που ήμουνα κι εγώ"


Συστημικές Αναπαραστάσεις, με τη Φρόσω Παπαδοπούλου
13 - 14 Νοεμβρίου 2010, Κηφισιά Αττικής
...Πληροφορίες: κιν. 6974725229

http://www.sistimiki.gr/

Γιατί "Συστημική Αναπαράσταση";
Διότι...



.. Η Συστημική Αναπαράσταση μας συνδέει με τις δικές μας λύσεις, προσφέροντας στη ψυχή βαθιά κρυμμένο υλικό από ότι δεν είναι σε Τάξη και βάζοντας σε κίνηση μια Λύση, πέρα τις ασυνείδητες αντιστάσεις μας.
... Κάτω από συνήθειες διλήμματα, ανεξήγητες συμπεριφορές, ασθένειες και αδιέξοδα, υπάρχει συνήθως και χωρίς καθόλου να συνειδητοποιείται, αγάπη και αφοσίωση στο σύστημα που ανήκουμε.
... Βασικός στόχος εφαρμογής αυτής της μεθόδου παραμένει η αρμονία και η ισορροπία στις συντροφικές οικογενειακές και διαπροσωπικές μας σχέσεις.
...Μέσα από αυτήν την εργασία διευρύνεται η αυτογνωσία, η αντιληπτικότητά μας, η συναισθηματική και πνευματική μας ανάπτυξη, εξασφαλίζεται ολοένα και πιο πολύ η ισορροπία μέσα μας και μέσα στο σύστημά μας, καθώς αναδύονται τα κρυμμένα αυθεντικά συναισθήματα και έρχεται λύση της εμπλοκής, ελευθερία και εξέλιξη.
... Μέσω μιας λιτής αποκαλυπτικής βιωματικής εμπειρίας, επιτυγχάνουμε μια θεμελιακή διεύθυνση της αντίληψης για την ανθρώπινη συμπεριφορά και της δυναμικής των ανθρώπινων σχέσεων, η οποία άλλωστε αποτελεί το κλειδί για την προσωπική και διαπροσωπική επιτυχία και ευτυχία
Και διότι... όπως λέει και ο Μπερτ Χέλινγκερ, η ευτυχία βιώνεται "από κοινού"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου