Σελίδες

blacklemon web radio

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Sillyboy- Played LP release party

BIOS exploring urban culture


84 Peireos Street

Athens, Greece

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010


Ώρα Έναρξης: 22.00

Είσοδος ελεύθερη



To Σάββατο 2 Οκτωβρίου η δημιουργική ομάδα του Bios, η Just Gazing records και η Sound Of Everything παρουσιάζουν για πρώτη φορά στο Αθηναϊκό κοινό το album Played του Sillyboy .



Δύο εβδομάδες μετά την εξαιρετική πρώτη του εμφάνιση στο Reworks festival της Θεσσαλονίκης, ο Sillyboy επιστρέφει στην βάση του για να παρουσιάσει στο κοινό της Αθήνας το album που ορισμένοι μουσικογράφοι έχρησαν ως την καλύτερη εγχώρια παραγωγή για το 2010.



Η περίπτωση βέβαια του Sillyboy έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον. Μερικά χρόνια πριν μπορείτε να βρείτε το όνομα του στα credits της διαφημιστικής καμπάνιας της STR8, καθώς επίσης και σε μια σειρά από επιτυχημένες μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες, ενώ αυτή η ενασχόληση του ήταν που τον οδήγησε στην απόφαση να δημιουργήσει ένα μυστήριο γύρω από την δημόσια εικόνα του και φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες του πρώτου του album Played καλύπτοντας το πρόσωπο του.



Στην πρώτη του εμφάνιση στην Θεσσαλονίκη, πιστός στα πρότυπα του μουσικού του ήρωα (έχει πάρει το καλλιτεχνικό του όνομα από το "Silly boy blue" του David Bowie), εμφανίστηκε με ανάλογου ύφους make up και μετέτρεψε στη σκηνή στο απόλυτο live party stage κερδίζοντας τον σεβασμό των Gonjasufi & Gaslamp Killer που ακολούθησαν.



Η συνταγή του επιτυχημένου live για τον Sillyboy ήταν και είναι απλή, αλλά ιδιαίτερα ανατρεπτική. Αντικατέστησε τα ηλεκτρονικά μέρη των κομματιών με ανάλογα ξεσηκωτικά θέματα στην κιθάρα, το μπάσο και τα τύμπανα και έφερε τις ενορχηστρώσεις σε ύφος τέτοιο που, αν θα μπορούσε να φανταστεί κανείς τους Peppers να διασκευάζουν Hot Chip με τον Arthur Russell στην θέση του ηχολήπτη, είναι ίσως ότι πιο κοντινό μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να περιγράψουμε αυτό που χόρεψε το κοινό του Reworks και αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό του Bios.



Στην πραγματικότητα την θέση του Arthur Russell έχει αναλάβει ο Θωμάς Πιτικάκης (dj Everlast), στις κιθάρες θα βρίσκεται ο κος Κ, στο μπάσο ο Sillyboy και στα τύμπανα ο Ανδρέας Σιουρούνης των Expert Medicine.



Πριν και μετά το live, η ομάδα της Just Gazing θα επιμεληθεί τα dj sets με την προσθήκη ενός ιδιαίτερα εκλεκτού καλεσμένου το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί σύντομα .

Sillyboy- Played LP release party




Mr. Z (DJ set)

Sillyboy (live)

Lilis Brothers (DJ set)

...Bad Spencer (DJ set, YID!! SID!!)



http://www.myspace.com/sillyboymusic



Το βράδυ της συναυλίας, το BIOS Media Shop θα διαθέτει την αριθμημένη βινυλιακή έκδοση του album και το cd προς 10 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου