Σελίδες

blacklemon web radio

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Καμπάνια για την συγκέντρωση υλικού για παιδιά στην Παλαιστίνη

01 Σεπτεμβρίου στις 6:00 μ.μ. - 21 Νοεμβρίου στις 10:00 μ.μ.
Ash In Art
Λαχούρη 1 & Ηρακλέους 10, στάση μετρό Συγγρού - Fix
Athens, Greece


To Ash In Art συγκεντρώνει υλικό για παιδιά που θα στείλει σε παιδιά της Παλαιστίνης μέσω του Ελληνικού προξενείου και του ελληνικού "σχολείου" της Ραμάλα. Καλεί και άλλους φορείς να συμμετέχουν σε αυτή την πρωτοβουλία.

Μία άγνωστη στους περισσότερους κυρία, η Ευαγγελία Καφφέ, έχει ιδρύσει ένα ελληνικό πολιτιστικό κέντρο στη Ραμάλα της Παλαιστίνης όπου τα παιδιά μαθαίνουν ελληνική γλώσσα και χορό. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ε...ίναι τεράστιες, αλλά επιμένει ηρωικά πολλά χρόνια τώρα. Όποιοι μπορούν να βοηθήσουν και θέλουν να προσφέρουν έχουν τώρα την δυνατότητα να φέρουν στο Ash In Art ελληνογραμμένα ή ξενόγλωσσα βιβλία και περιοδικά, CD κασέτες, πομπίνες μουσικής, βίντεο, τετράδια και είδη ζωγραφικής, παιδικά ρούχα μα κυρίως παιχνίδια τα οποία θα αποσταλούν κοντά στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Στις 21 Νοεμβρίου, ώρα 20:00, τελευταία ημέρα της καμπάνιας σάς καλούμε σε ειδική εκδήλωση για τον απολογισμό σχετικά με τα συγκεντρωμένα είδη και την διαδικασία αποστολής. Είστε προσκεκλημένοι σε αυτή την ανοιχτή εκδήλωση με προσκεκλημένους από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου