Σελίδες

blacklemon web radio

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ

14 Αυγούστου στις 6:00 μ.μ. - 17 Αυγούστου στις 2:00 π.μ.

 
 ΣΚΟΥΛΗΚΑΡΙΑ ΑΡΤΑΣ
ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ
http://www.nikospapakostas.gr
 
Θέλουμε να κάνουμε από τις 14 μέχρι τις 17 Αυγούστου ένα φεστιβάλ ελέυθερης μουσικής σκέψης αυτόνομο, μη επιχορηγούμενο, με μόνο σκοπό να παράγουμε πολιτισμό, σε ένα χωριό τη Σκουληκαριά που βρίσκεται στα ορεινά της Αρτας με μεγάλη ιστορία, γενέτειρα του Καραισκάκη και του Μπακόλα, και μαγευτικιή φύση!
Θέλουμε να κάνουμε ένα φεστιβάλ που θα έχει σκοπό να ακουστεί πργματική μουσική σε ένα χώρο που κυριαρχούν άθλιες κομπανίες που κ...ακοποιούν την τέχνη στο όνομα της δήθεν παράδοσης.
Θέλουμε να κάνουμε ένα φεστιβάλ που θα συμμετέχει όποιος έχει κάτι να πεί με ήθος αξιοπρέπεια και γνώση ανεξάρτητα από ποιό μουσικό ρεύμα υπηρετεί.
Εμείς από τη μεριά μας θα καλύψουμε τα έξοδα μεταφοράς και φιλοξενείας ( σε πεντάστερο....σπίτι) στα γκρουπ που θα συμμετέχουν, ενω αυτοί θα έρθουν για να παρακολουθήσουν θα μας βοηθήσουν με δέκα ευρώ , για να βγεί κανένα έξοδο....Όμως θα τους δώσουμε ένα καλό μέρος να βάλουν τη σκηνή τους αν θέλουν να την πάρουν μαζί. Αν βρείτε στην πόρτα της σκηνής σας κανένα σκατζόχοιρο η κανένα σκίουρο μη σας απασχολεί. Για το φεσιβάλ θα είναι και αυτοί.....
Δηλώστε μας τη συμμετοχή σας αποστέλοντας μας και το τηλέφωνο σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας . Αυτό για να μπεί το όνομα σας στην αφίσα που θα αναρτήσουμε(sic) σε όλα τα βουνα και τα λαγκάδια. Αυτοί που μέχρι την Κυριακή το βράδυ δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μας θα χάσουν την ευκαιρία να δουν το όνομα τους γραμμένο σε αφίσα σε φουαγιέ στάνης!!!!!!
Μερικοί καλοί φίλοι που το έμαθαν πρώτοι όπως ο Μίλτος Πασχαλίδης , ο Λάκης Χαλκιάς ,ο Γιάννης Γιοκαρίνης, η Λυδία Σερβου, η Ελεάννα Ζεγκίνογλου και άλλοι που θα ανακοινώσουμε θα μας βοηθήσουν.
Η Σκουληκαριά είναι ένα μαγικό μέρος σπάνιας φυσικής ομορφιάς με θαυμάσιους ανθρώπους και φαγητό.
Το γκουρμέ μενού που συνήθως προσφέρεται είναι προβατίνα στη σούβλα από το Γάβρογο- το βουνό μας ντε- γαρνιρισμένη με ρίγανη και διάφορα αρωματικά από τις δυτικές πλαγιές του, τηγανητές πατάτες από το χωράφι που θα γίνει το φεστιβάλ και ηπειρώτικές πίττες , άν έχει βρέξει και βρούμε άγρια λάχανα.
Γιά απεριτίφ προτείνεται τσίπουρο ζαμπέλας ( ορεινή άμπελος που φύεται στις αυλές των σπιτιών και τους φράκτες) μπορείτε να συνεχίσετε με τσίπουρα από κούμαρα ( θάμνοι που φύνται στις ανατολικομεσημβρινές πλαγιές ) και να καταλήξετε με τσίπουρο '' οτι λάχει''
ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ
ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ
ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ...ΤΖΟΚΕΡ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου